Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 99: Alianța PĂCĂNELELOR! S-au întâlnit fătălăii noaptea ca hoții

dana budeanu

A apărut episodul 98 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu comentează întâlnirea nocturnă dintre liderii partidelor de dreapta și arată că singura miză a acestor alegeri este învingerea Gabrielei Firea.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 98: 'Dacă voi acceptați abuzurile acestei puteri, vă meritați soarta'

Din episodul de astăzi:

”Voi încerca să mă abțin din râs în timpul acestui Verdict, având în vedere că azi noapte, ca hoții la păcănele, s-a organizat întâlnirea dreptei, unde au participat, la propriu, toți fătălăii de care râdeți și voi cu mine. PNL, USR-PLUS Doi Și-un Sfert, PMP s-au unit și au hotărât ce fac în campania electorală împotriva lui Firea. Campania electorală nu este despre orașe, sate, acolo unde PNL se duce și amenință pe diverși primari să treacă la ei, că altfel le taie cașcavalul sau le trimit controale. Da, normal că am lista localităților! Da, normal că o să o dau! Deci, ăia care n-aveți voie la mare cu iubitul și iubita, decât cu soții, ăia, ăia s-au întâlnit azi noapte și s-au organizat ei toți: ce să facă împotriva lui Firea. Este ca la prezidențiale și este un singur primar care candidează în România, se numește Gabriela Firea, în rest nu este nimeni. Niciun primar de sector, niciun primar de localitate, nu avem nimic. Toate alegerile sunt despre Gabriela Firea. Așadar, acești prostituați, eu n-am nimic cu prostituția, am și scris că este ok să se legalizeze, ar fi ok și pentru campania electorală, să se întâlnească ăștia legal, nu să-l cheme pe Costanda să-i dea, să nu-i dea și ăla să blocheze conturile Primăriei Capitalei cu o lună înainte de campanie și toate manevrele astea. Astea sunt niște căcaturi și voi sunteți niște fătălăi”, spune Dana Budeanu.

Mai multe în episodul de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.