Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 90 de fani englezi au fost reţinuţi la Amsterdam, înainte de Olanda - Anglia / VIDEO

Aproximativ 90 de fani englezi au fost reţinuţi, vineri, de poliţia olandeză, majoritatea dintre ei în cartierul roşu din Amsterdam, cu câteva ore înaintea amicalului dintre cele două echipe naţionale de fotbal, informează dailymail.co.uk.

Suporterii englezi au fost reţinuţi pentru tulburarea liniştii publice şi pentru că au aruncat cu sticle de bere înspre forţele de ordine. Între 50 şi 60 de fani turbulenţi au fost izolaţi în celebrul Red Light District al capitalei olandeze, iar poliţia a decis să-i reţină pe toţi, scrie news.ro.

"După ce i-am arestat, s-a făcut linişte în cartier, deşi în zonă au rămas alte sute de suporteri englezi, însă aceştia nu au cauzat probleme", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei olandeze.

Joi, alţi 25 de fani englezi sub inflenţa băututrilor acoolice au fost reţinuţi la Amsterdam, pentru diverse contravenţii.

La Amsterdam, naţionala Olandei a fost învinsă de Anglia, scor 1-0, într-o partidă amicală. Golul a fost marcat de Jesse Lingard, în minutul 59. Oaspeţii au primit 5.253 de bilete pentru acest meci.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.