Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 9.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 100.000 de lei, depistate într-un autoturism

www.news.ro
Captura contrabanda tigari Constanta

Aproximativ 9.000 de pachete de ţigări, în valoare de peste 100.000 de lei, au fost depistate într-un autoturism pe raza municipiului Satu Mare, informează, luni, un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

Potrivit sursei citate, aflaţi în misiune pe raza municipiului Satu Mare, poliţiştii de frontieră au observat, pe o stradă, un autoturism în care aveau suspiciunea că se află ţigări provenite din activităţi de contrabandă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mihai Tudose, DEZLĂNȚUIT: Nu uitați să purtați mască... începe să pută. Bani au fost și sunt, de vreme ce se duc spre presă!

"În momentul în care şoferul deschidea maşina, poliţiştii de frontieră i-au solicitat acestuia să se legitimeze şi să deschidă şi compartimentul de marfă al autoturismului. Cum acesta a refuzat, lucrătorii noştri au deschis autovehiculul, compartimentul de marfă dovedindu-se a fi plin cu colete specifice baxurilor cu ţigări. Poliţiştii de frontieră au transportat maşina la sediul instituţiei pentru cercetări. În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 8.996 pachete de ţigări, provenite din magazine de tip duty-free, în valoare de 105.253 lei. Şoferul maşinii, un sătmărean în vârstă de 37 de ani, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă", precizează reprezentanţii ITPF.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 7.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.