Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aprozarul virtual, platformă a unei comune smart din România, pus gratuit la dispoziția producătorilor pentru a-și vinde produsele în timpul crizei

aprozar

Aprozarul virtual, platformă a comunei care a inițiat în România conceptul „Smart Village”, este pus gratuit la dispoziția producători pentru a-și vinde produsele în timpul crizei. Producătorii pot pune oferte și actualiza stocul de marfă, iar cumpărătorii își pot alege produsele dorite, anunță MEDIAFAX.

Fiecare producător, din orice colț al țării, va putea să se înscrie gratuit în platforma online și va avea propriul său aprozar virtual unde va putea adăuga fotografii cu produse, va putea completa oferte sau actualiza continuu stocul de marfă.

Citește și: Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

Mai mult, fiecare comunitate sau administrație locală din România va putea să aibă propria piață virtuală, unde micii producători vor putea să își promoveze mărfurile și să interacționeze cu clienții.

La rândul lor, cumpărătorii vor avea la dispoziție posibilități multiple prin care să își aleagă produsele dorite, dar și posibilitatea de a-și găsi producătorii cei mai apropiați de zona în care locuiesc.

Cumpărătorul va putea lăsa mesaje cu aprecieri privind produsele cumpărate și totodată va putea recomanda aceste produse și către prietenii sau cunoscuții săi.

„Credem că, în aceste vremuri grele, trebuie să ne gândim, mai mult ca oricând, și la micul producător de la sat, care din produsele obținute cu sudoare și multă trudă își asigură traiul zilnic. Oamenii aceștia demni și harnici nu strigă după ajutor, nu se plâng, ci continuă să muncească, cu fața arsă de soare și cu mâinile brăzdate de trudă, în speranța că noi, consumatorii, vom alege să punem pe masă produsele lor. Fiecare produs românesc cumpărat înseamnă o picătură de speranță pentru fermierul sau producătorul de la țară, înseamnă o șansă pentru agricultura românească autentică și înseamnă un viitor pentru satul românesc”, se arată într-un comunicat al Primăriei Ciugud.

Citește și: Informațiile oficiale îl contrazic pe Klaus Iohannis! Șeful statului a comunicat cu șapte morți mai mult decât GCS! Nicio persoană decedată azi

Aprozarul virtual este o platformă on-line care are ca scop promovarea ofertei producătorilor locali și a produselor acestora, curate, proaspete și 100% românești. Ideea a pornit din Ciugud, comuna din România care a inițiat în România conceptul „Smart Village” (Satul Inteligent), și s-a extins la nivel național pentru a sprijini toți producătorii români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.