Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șapte handbaliști de la CS Minaur Baia Mare sunt infectați cu virusul SARS CoV-2, iar DSP a declarat focar de COVID-19 la echipa masculină

hcm minaur baia mare

Șapte handbaliști de la CS Minaur Baia Mare sunt infectați cu virusul SARS CoV-2, iar Direcția de Sănătate Publică a declarat focar de COVID-19 la echipa masculină. Colegii lor care nu s-au infectat pot continua să se antreneze și să participe la competițiile oficiale, anunță MEDIAFAX.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a anunțat că șapte jucători din cadrul CS Minaur Baia Mare sunt infectați cu SARS-CoV-2. Ulterior, Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la echipa masculină de handbal. Toți ceilalți jucători și staff-ul au fost testați, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative, au anunțat autoritățile maramureșene.

Citește și: UDMR a dat LOVITURA: Soos Zoltan a câștigat primăria Târgu-Mureş

Ca urmare, cei care sunt sănătoși pot continua să se antreneze și să participe la jocurile oficiale chiar dacă au intrat în contact cu persoane infectate.

„În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 978/1442/2020 (...) persoanele al căror test este negativ şi care nu au fost identificate drept contacţi în urma anchetei epidemiologice îşi continuă activitatea sportivă. De asemenea, contacţii persoanelor pozitive, stabiliţi ca atare în urma anchetei epidemiologice sunt testați, iar dacă rezultatul testului de laborator este negativ, aceştia îşi vor relua activitatea sportivă, inclusiv în ceea ce priveşte participarea la competiţii oficiale”, au anunțat reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

CS Minaur Baia Mare joacă în prima divizie a campionatului național de handbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.