Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șapte kilograme de cannabis și zeci de grame de amfetamină au fost descoperite în locuințele unui tânăr din Arad

canabis

Un tânăr din Arad a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce vindea droguri, iar ulterior au fost făcute mai multe percheziții în urma cărora au fost găsite aproape șapte kilograme de cannabis și zeci de grame de amfetamină.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul DIICOT Arad, au depistat un tânăr de 26 de ani în timp ce vindea droguri de risc. El a fost prins în flagrant marți, în timpul unei acțiuni organizate de polițiști, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’

Ulterior, anchetatorii au obținut trei mandate de percheziție la locuințele deținute de tânăr, acolo fiind descoperite și confiscate, 6,704 kilograme de cannabis, 175,76 grame pulbere de culoare albă (amfetamină), 13.000 de lei și 50 de euro.

Inițial, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Miercuri, magistrații Tribunalului Arad au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.