Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șapte localități din județul Caraș-Severin au rămas fără energie electrică iar un drum județean din Arad a fost închis circulației din cauza ninsorilor abunden

psnews.ro
drum inzapezit

Un număr de șapte localități din județul Caraș-Severin au rămas fără energie electrică, iar un drum județean din Arad a fost închis circulației, sâmbătă dimineața, din cauza ninsorilor abundente. În Timiș s-au produs șapte accidente, cinci persoane fiind rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, sâmbătă dimineața, un număr de șapte localități nu erau alimentate cu energie electrică, în urma ninsorilor abundente. Este vorba de Forotic, Surducu Mare, Brezon, Vermeș, parțial Bocșa Montană, Ersig și Izgar, precum și șapte abonați din orașul Reșița.

De asemenea, din cauza condițiilor meteo care pun în pericol siguranța șoferilor, Consiliul Județean Arad a luat decizia de a închide pentru 48 de ore traficul pe drumul județean DJ 708 B, Slatina de Mureș - Mădrigești.

Totodată, în urma avertizării meteo de ninsori abundente, reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Timiș au intervenit pentru degajarea a trei copaci căzuți. În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumurile din județul Timiș au avut loc un număr de șapte accidente, soldate cu cinci victime.

De sâmbătă, de la ora 6.00 până duminică la ora 12, judeţele Timiş şi Caraş-Severin, precum şi zona de munte a judeţelor Hunedoara, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova a intrat sub avertizare cod portocaliu de ninsori abundente, strat semnificativ de zăpadă şi viscol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.