Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ar fi lovitura anului în fotbal - Negocieri pentru transferul lui Cristiano Ronaldo la Barcelona

cristiano ronaldo

Impresarul Jorge Mendes și și președintele FC Barcelona Joan Laporta s-au întâlnit luni în capitala Cataloniei. Conform publicației spaniole AS, pe masa de discuții s-au aflat mai multe nume precum Ruben Neves, Rafa Leao și Bernardo Silva, dar și cel al lui Cristiano Ronaldo, notează Mediafax.

Potrivit AS, președintele și agentul starului portughez au discutat despre posibilitățile care există pentru ca fostul jucător de la Real Madrid să se alăture Barcelonei în această vară. Mendes și Laporta au luat cina, având ca principal subiect de discuție un transfer al lui Ronaldo.

Tot AS susține că Joan Laporta a explorat deja posibilitatea și disponibilitatea de a-l aduce pe Cristiano în vara anului trecut, dar situația economică delicată a clubului l-a împiedicat să se gândească serios la această chestiune. În cele din urmă, vedeta a schimbat Torino cu Manchester.

Ipotetica sosire a lui Cristiano la Barcelona ar fi o lovitură majoră pentru președintele Barça, dar și o modalitate de a pune presiune pe Bayern Munchen în fața refuzului categoric al acestora de a negocia vânzarea lui Lewandowski, jucător care vrea să meargă la Barça și pentru care Bayern refuză să se așeze la masa negocierilor.

Între timp, Cristiano se află în Portugalia și și-a amânat revenirea la Manchester din cauza unei probleme de familie. Starul portughez în vârstă de 37 de ani a fost printre cei mai buni jucători al lui Manchester United în sezonul trecut, iar dorința sa de a părăsi Old Trafford se bazează pe faptul că vrea să se alăture unui club aflat în cursa pentru câștigarea Ligii Campionilor.

Surse apropiate portughezului, citate de AS, susțin că clubul englez a refuzat pentru moment să îi permită plecarea, dar că poziția sa nu este deloc bătută în cuie. Bayern, Chelsea, Roma și Napoli sunt posibile nume interesate de serviciile portughezului.

Numele lui Cristiano Ronaldo a dominat aproape toată întâlnirea dintre Laporta și Jorge Mendes, susțin cei de la AS, deși numele lui Bernardo Silva, Ruben Neves și Rafa Leao sunt opțiuni pe care Barcelona le ia în calcul pentru a întări echipa în această vară sau în viitor.

Toți cei trei jucători sunt pe placul președintelui Barcelonei, mai ales mijlocașul lui Manchester City, pentru care are o mare slăbiciune.

Problema este că Bernardo Silva nu poate pleca de la City decât pentru un preț de aproximativ 100 de milioane de euro, pe care Barça nu l-ar putea plăti niciodată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.