Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Ar merita să o omor?' - Elevul care și-a înjunghiat profesoara și-a anunțat intenția pe grupul de Whatsapp al clasei

F. P.
Twitter
politie crima

O profesoară de la o școală din Sectorul 4 a fost tăiată în zona gâtului cu un cuțin de un elev de clasa a X-a. În spațiul public a început să circule o imagine cu o discuție de pe grupul de Whatsapp al clasei.

Potrivit discuției din imagine, elevii erau nemulțumiți de faptul că profesoara a anunțat că le va da un test și intenționau să absenteze de la oră. Un elev întreabă: „Ar merita să o omor?”. Singurul răspuns care se poate vedea în imagine este cel al altui elev: „Băi cum adică mă?”

Elevul învață în clasa a X-a și are 16 ani, iar conform unor informații pe surse el nu e cunoscut ca un copil problemă. Acesta și-a rănit profesoara cu un cuțit, în zona gâtului, la începutul orei de Japoneză.

Atacul a fost fulgerător. Imediat după începerea orei de japoneză, elevul de 16 ani s-a năpustit din senin cu un cuţit asupra profesoarei, potrivit Observator News.

Elev: I-a pus cuţitul la gât. Dânsa s-a mişcat cumva brusc, s-a rănit.

Tatăl unui elev: El a rămas în clasă în continuare.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii de la Secția 14 au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat persoanele implicate. Elevul se află în custodia polițiștilor. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Atacul, la un colegiu de top

Atacul a avut loc la un colegiu de top din Capitală, unde cea mai mică medie de admitere a fost 9,23 - Colegiul Naţional Ion Creangă. Dascălul debutant, cu doar doi ani de experienţă în învăţământ, a ajuns de urgenţă la spital. Din fericire, rănile nu îi pun viaţa în pericol.

Potrivit unor surse, în faţa anchetatorilor, elevul a făcut mărturisiri cutremurătoare. A spus că a simţit nevoia inexplicabilă să omoare. Poliţiştii au cerut imediat o expertiză psihiatrică. Apropiaţii spun că tânărul era pasionat de animaţii japoneze extrem de violente, care ar fi putut duce la porniri agresive.

content-image

FOTO: Ramona Săseanu/ Facebook

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.