Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arad: Patru persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate un microbuz cu pasageri şi un autoturism

accident

Patru persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz cu pasageri şi un autoturism, la marginea municipiului Arad. Microbuzul, al cărui şofer nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, a lovit autoturismul şi s-a răsturnat pe câmp, scrie NEWS.RO.

Accidentul a avut loc pe DJ 682, în apropiere de municipiul Arad, pe fondul unei ceţi dense.

Conform martorilor, şoferul microbuzului a trecut brusc pe a doua bandă de mers în aceeaşi direcţie pentru că avea o maşină oprită în faţă pe prima bandă, moment în care a lovit un autoturism.

“Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că şoferul unui microbuz, în timp ce conducea dinspre localitatea Zădăreni spre Arad, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe banda a doua a aceluiaşi sens de mers”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe câmp, unde a ajuns şi autoturismul în care se aflau o femeie şi un bărbat.

Doi pasageri din microbuz şi cei doi ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi. Doar trei dintre aceştia au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru că al patrulea a refuzat, primind îngrijiri la locul accidentului.

Conform personalului medical de pe ambulanţele care au preluat pacienţii, aceştia nu au răni care să le pună în pericol viaţa.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru şoferi! Primele detalii despre noul TIMBRU DE MEDIU. Noul impozit ar putea fi plătit anual .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.