Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arad: Poliţiştii au descoperit un depozit de ţigări de contrabandă

captura Youtube
tigari contrabanda

Poliţiştii au descoperit, în municipiul Arad, un depozit de ţigări de contrabandă, în care se aflau sute de baxuri, cu o valoare totală de 800.000 de euro, poliţiştii urmând să identifice persoanele care ar fi implicate într-o reţea de contrabandişti, potrivit Agerpres.

Potrivit IPJ, miercuri seară, poliţiştii din Nădlac, Pecica şi Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au făcut un control la o societate comercială din municipiu, depistând depozitul de ţigarete de contrabandă.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Părinții Alexandrei Măceșanu și Gheorghe Dincă, AUDIAȚI la Poliția Caracal

"Poliţiştii s-au deplasat la sediul unei societăţi comerciale de pe strada 6 Vânători din municipiu, unde, în două microbuze şi o autoutilitară exista suspiciunea că s-ar afla ţigări de contrabandă. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad a dispus efectuarea cercetării la faţa locului, în autovehicule fiind depistate 3.540.000 de ţigarete (354 de baxuri) de diferite mărci, netimbrate şi timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ 800.000 de euro", precizează un comunicat de presă remis, joi, de IPJ Arad. 

Ţigaretele au fost indisponibilizate, iar poliţiştii fac cercetări pentru a identifica persoanele implicate într-o presupusă reţea de contrabandişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.