Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arad - Suspect de trafic de droguri reținut de polițiști după trei percheziții domiciliare

www.radioiasi.ro
droguri

Un bărbat a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru trafic şi deţinere de droguri de risc, în urma a trei percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti în municipiul Arad şi localitatea Păiuşeni, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, informează Agerpres.

"Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Arad, împreună cu poliţiştii oraşului Sebiş, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, au efectuat trei percheziţii domiciliare, la domiciliul unui bărbat bănuit de trafic ilicit de droguri de risc", a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii S.C.C.O. s-au sesizat din oficiu privitor la faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Arad, ar deţine o cultură "indoor" de cannabis pe raza localităţii Păiuşeni, situată în apropierea oraşului Sebiş, judeţul Arad.

"În urma percheziţiilor desfăşurate pe raza localităţii Păiuşeni şi în alte două locaţii de pe raza municipiului Arad, poliţiştii au găsit o cultură de cannabis de 137 de plante aflate în diferite stadii de dezvoltare, ustensile, îngrăşăminte pentru plante precum şi un pistol cu gaze", conform comunicatului.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus ca bărbatul în cauză să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.