Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arad: Un bărbat a fost înjunghiat într-un pasaj pietonal, în cartierul Micălaca

facebook.com
politia

Un bărbat a fost înjunghiat duminică seara, în jurul orei 20,30, de o persoană necunoscută, într-un pasaj pietonal care subtraversează calea ferată în cartierul Micălaca, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga.

Potrivit sursei citate, victima, un bărbat în vârstă de 37 de ani, are trei plăgi înjunghiate, una în torace, una în zona coapselor şi una la braţ, care, însă, nu îi pun viaţa în pericol. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale. Cea mai gravă este plaga din zona toracelui, necesitând intervenţie chirurgicală.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au demarat cercetările, ancheta fiind îngreunată de faptul că agresorul a fugit imediat după comiterea faptei.

"Colegii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţe Judeţean Arad, din cadrul Poliţiei Municipiului Arad, şi din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Micălaca efectuează cercetări pentru depistarea şi identificarea autorului, precum şi pentru stabilirea stării de fapt. În acest moment se cercetează acest incident sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe", a mai precizat Claudia Iuga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.