Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arafat răspunde acuzațiilor pe care i le-au făcut Orcan și Tolontan

Arafat FB

Secretarul de stat Raed Arafat s-a apărat joi, 26 noiembrie, de unele acuzații aduse într-o emisiunea a postului B1 TV la care au participat jurnaliștii Sabin Orcan și Cătălin Tolontan.

Screenshot_1Arafat consideră că lucrurile pozitive care au fost spuse despre el în emisiune au fost amestecate cu „venin, minciuni şi speculaţii”. El spune că nu are nevoie, dar nici bani să investească pentru a se apăra prin „postaci” pe Facebook.

„Ţin să-l informez pe domnul Tolontan (...) că nu am postaci, nu am nevoie de postaci şi nici nu am de unde să plătesc postaci! Banii Fundaţiei pentru SMURD nu sunt la dispoziţia mea să fac ce vreau şi nu îmi permit să plătesc bani în interesul meu personal indiferent care ar fi interesul acesta”, a spus el în postarea de pe Facebook.

Secretarul de stat a negat acuzațiile privind achiziția unei ambulanțe de 175.000 de euro (pentru care a făcut referire la o postare mai veche), cele privind sponsorizarea firmei Deltamed către Fundația pentru SMURD (unde invocă lipsă de probe) și cele privind primirea de mașini din partea BMW (gest considerat a fi de bună credință).

El se arată îngrijorat de efectele pe care aceste acuzații le pot avea asupra fondurilor strânse de Fundația pentru SMURD.

„În final, pentru un necunoscător, emisiunea ar putea însemna următoarele mesaje: Nu avea încredere în Dr. Arafat, pentru că nu este o persoană integră! Nu sprijini Fundaţia pentru SMURD, că vezi ce fac ăştia cu banii! Nu mai donaţi echipamente şi autospeciale către SMURD, că nu e bine!...etc.”

De asemenea, Arafat i-a îndemnat pe cei curioși să citească declarația sa de avere publicată pe site-ul ministerului de Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.