Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aras Agalarov: E-mailurile lui Donald Trump Jr. sunt invenţii

getty
trump si trump jr

Miliardarul rus Aras Agalarov a calificat miercuri drept ''invenţii'' e-mailurile dezvăluite de către Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american Donald Trump, în care un manager britanic afirma în 2016 că poate să ajute echipa lui Trump pentru a o discredita pe Hillary Clinton cu dosare ruseşti compromiţătoare, relatează AFP. ''Sunt invenţii! Nu ştiu cine le-a inventat şi ce-ar avea de-a face Hillary cu aceasta'', a declarat Agalarov într-un interviu la postul de radio rus Business FM, referindu-se la informaţiile pe care el ar fi fost dispus să le dezvăluie lui Donald Trump Jr., potrivit e-mailurilor dezvăluite marţi de către Donald Trump Jr.

Aras Agalarov este unul dintre protagoniştii ultimului scandal ce-l vizează pe Donald Trump, echipa sa de campanie şi eventualele legături sau înţelegeri cu Rusia. Donald Trump Jr. a afirmat că a primit în iunie 2016 e-mailuri de la Rob Goldstone, un britanic prieten de familie, fost jurnalist de tabloid şi manager, care i-a spus că tatăl unui cântăreţ rus de muzică pop, de care el se ocupă, poate furniza dosare compromiţătoare despre Hillary Clinton.

E-mailul îi desemnează pe cântăreţul rus Emin Agalarov, al cărui manager este Rob Goldstone, şi Ara Agalarov, tatăl cântăreţului şi prezentat drept un apropiat la procurorului general al Rusiei, un post cheie şi sensibil. Contactat, Aras Agalarov a dezminţit că îl cunoaşte pe britanic. ''Nu aş putea spune că îl cunosc cu adevărat. El a lucrat cu Emin o perioadă ca manager, îl promova în SUA sau cam aşa ceva'', a declarat miliardarul rus. Fiul cel mare al lui Trump a recunoscut marţi că s-a întâlnit anul trecut cu o avocată rusă, Natalia Veselniţkaia, care i-a fost prezentată de către Rob Goldstone drept un emisar al guvernului rus în posesia unor informaţii potenţial compromiţătoare despre Hillary Clinton, conform Agerpres.

Într-un mesaj datat 3 iunie 2016, Goldstone îl informa pe Donald Trump Jr. că procurorul general al Rusiei, Iuri Ciaika, îi propusese lui Aras Agalarov ''să ofere echipei de campanie a lui Trump informaţii şi documente oficiale care ar incrimina-o pe Hillary şi tranzacţiile sale cu Rusia şi care ar fi foarte utile pentru Donald Trump''. ''Sunt evident informaţii de nivel foarte înalt şi sensibile, dar care fac parte din sprijinul Rusiei şi al guvernului său pentru Trump'', scrie Rob Goldstone. ''Dacă este vorba despre aceasta, ador ideea, în special mai târziu în această vară'', a răspuns Donald Trump Jr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.