Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arbitri din Portugalia, Franţa şi Letonia la meciurile din această lună ale echipei naţionale, din preliminariile CM

Pro Sport
arbitru

FIFA a anunţat componenţa brigăzilor de arbitri care vor oficia la meciurile echipei naţionale a României programate în această lună, potrivit news.ro

Potrivit frf.ro, programul partidelor, transmise live de PRO TV şi Radio România Actualităţi, şi arbitrii delegaţi la cele trei meciuri sunt:

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 – Arena Naţională (Bucureşti)

O brigadă portugheză va conduce partida, avându-l la centru pe Fabio Jose Costa Verissimo, ajutat de Luis Andre Ferreira Pinto Campos şi Bruno Miguel Campos Rodrigues, în calitate de al patrulea oficial fiind delegat Antonio Emanuel Carvalho Nobre.

Centralul lusitan de 38 de ani a făcut parte din brigada care a arbitrat România în preliminariile CM 2018, fiind al patrulea oficial la 0-0 în Kazahstan.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

28 martie: România – Germania, ora 21:45 – Arena Naţională (Bucureşti)

A doua partidă va fi oficiată de o brigadă franceză, la centru Clement Turpin, arbitri asistenţi Nicolas Danos şi Cyril Gringore, cu Jerome Brisard al patrulea oficial.

Centralul francez de 38 de ani a fost delegat la EURO U19 din 2011 găzduit de România, unde a condus partida tricolorilor U19 cu Cehia, 1-3.

31 martie: Armenia – România, ora 19:00 – Stadion Republican Vazgen Sargsyan (Erevan)

La partida din deplasare pe care o vom disputa în această lună avem o brigadă din Letonia, condusă de Andris Treimanis, ajutat de Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs, iar Vitalikj Spasjonnikovs în calitate de al patrulea oficial.

Singurul contact al centralului de 35 de ani cu naţionalele României datează din 2019 când, la EURO U21, a fost al patrulea oficial la semifinala Germania – România 4-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.