Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arbitrii din Premier League, sfătuiți să suspende jocurile pentru a le permite jucătorilor musulmani să întrerupă postul în timpul Ramadanului

Premier League

Conducătorii arbitrajului din Anglia le-au cerut oficialilor de meci din Premier League să suspende jocurile pentru a le permite jucătorilor musulmani să întrerupă postul în timpul Ramadanului, anunţă Sky Sports.

Arbitrii au fost sfătuiţi astfel încât jucătorii să îşi poată întrerupe postul şi să bea lichide, energizante sau suplimente, lângă teren.

De asemenea, arbitrii au fost încurajaţi să identifice jucătorii care postesc înainte de începerea meciului şi să convină asupra unei ore estimative pentru aceasta pauză.

Ramadanul va începe miercuri şi va dura o lună. Atacantul echipei Liverpool, Mohamed Salah, mijlocaşul formaţiei Chelsea, N'Golo Kanté, sau jucătorul de la Manchester City, Riyad Mahrez, se numără printre fotbaliştii care ar trebui să se abţină de la mâncare şi băutură în timpul zilei.

Un meci dintre Leicester City şi Crystal Palace a fost întrerupt în 2021 de arbitrul Graham Scott, după o jumătate de oră de joc pentru ca francezul Wesley Fofana şi internaţionalul senegalez Cheikhou Kouyaté să-şi poată întrerupe postul după apusul soarelui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.