Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arbitrul englez Michael Oliver va conduce meciul dintre Suedia și România de sâmbătă

AS English - Diario AS
Michael Oliver

Arbitrul englez Michael Oliver va conduce la centru meciul Suedia - România, primul al tricolorilor în Grupa F a preliminariilro Campionatului European din 2020. Meciul are loc, sâmbătă, de la ora 19.00, la Stockholm, informează News.ro.

Citește și: Fundaşul Vlad Chiricheş va putea juca în meciul Roma - Napoli, din 31 martie

El va fi ajutat de asistenţii Stuart Burt şi Simon Bennett, iar Paul Tierney va fi arbitru de rezervă.

Michael Oliver este arbitrul care a dictat penaltiul controversat din finalul meciului Real Madrid - Juventus, din ediţia trecută a Ligii Campionilor.

În minutul 90+3 al partidei Real Madrid-Juventus, din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, Oliver a acordat un penalti pentru o intervenţie a lui Benatia la Lucas Vasquez, în momentul în care scorul era de 3-0 pentru oaspeţi, acelaşi ca la Torino.

Portarul Gianluigi Buffon de la Juventus a fost eliminat pentru proteste după acordarea acestei lovituri de la 11 metri.

Cristiano Ronaldo a transformat în minutul 90+8 penaltiul care i-a adus echipei Real Madrid calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

După această partidă, Buffon a criticat prestaţia arbitrului englez Michael Oliver, despre care a spus că "are în loc de inimă un coş de gunoi".

Michael Oliver şi soţia lui, Lucy Oliver, au primit ameninţări, în urma acestui meci, iar poliţia britanică a deschis o anchetă.

Lucy Oliver a devenit şi ea o ţintă a contestatarilor soţului ei, după ce s-a descoperit că, în trecut, a vizitat Stadionul Santiago Bernabeu al echipei Real Madrid şi a postat pe Twitter imagini şi comentarii de apreciere a grupării spaniole.

Lucy este şi ea arbitru, în liga engleză de fotbal feminin. După ce Michael a dictat controversatul penalti, la Madrid, numărul ei de telefon a fost publicat pe reţele de socializare. Lucy Oliver a primit numeroase mesaje text cu jigniri şi ameninţări pe telefon, fiind obligată să renunţe la numărul ei.

Ameninţările nu fost făcute numai pe telefon şi pe contul de Twitter al soţiei centralului. Poliţia a primit plângere că persoane au venit în faţa casei cuplului si au proferat injurii la adresa lor, umplând cutia poştală cu alte mesaje de ameninţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.