Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arbitrul Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA la partida pe care echipa Atletico Madrid o va disputa, pe teren propriu, cu formaţia RB Salzburg

gsp.ro
ovidiu hategan

Arbitrul Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA la partida pe care echipa Atletico Madrid o va disputa, marţi (ora 22:00), pe teren propriu, cu formaţia RB Salzburg, în Liga Campionilor la fotbal, informează site-ul oficial al FRF, potrivit AGERPRES.

Haţegan va fi ajutat la cele două tuşe de arbitrii asistenţi Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Fabio Maresca din Italia.

Din camera VAR vor superviza partida alţi doi arbitri italieni, Marco Di Bello şi Paolo Valeri.

Citește și: SURSE Cine l-ar fi turnat pe Marcel Ciolacu la Poliție, pentru că a încălcat măsurile anti-Covid – Candidează din partea PNL la alegerile parlamentare

Marţi, România va fi reprezentată în Liga Campionilor de o altă brigadă, Istvan Kovacs fiind la rândul său delegat la centru la meciul Lokomotiv Moscova - Bayern Munchen (ora 19:55). Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar cel de-al patrulea oficial va fi Marius Avram. În camera VAR se vor afla spaniolii Alejandro Hernandez şi Guillermo Fernandez.

Miercuri, tot în Liga Campionilor, vicepreşedintele CCA, Alexandru Deaconu, va fi observator de arbitri la meciul FC Krasnodar - Chelsea. Partida va începe la ora 19:55 şi va fi arbitrată de o brigadă din Turcia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.