Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ARCUB deschide seria spectacolelor de teatru din 2019 cu o nouă reprezentaţie a spectacolului 'Plastic'

www.fundatiacaleavictoriei.ro
teatru odeon

Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti - ARCUB deschide seria spectacolelor de teatru din 2019 cu o nouă reprezentaţie, pe 14 ianuarie, la Sala Mare, a spectacolului "Plastic" de Marius Von Mayenburg, în regia lui Theodor-Cristian Popescu, informează organizatorii într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

"Plastic" îi are în distribuţie pe Ioana Mărcoiu şi pe Bogdan Dumitrache, alături de Cristina Toma, Istvan Teglas şi tânărul actor Ciprian Nicula. 

Potrivit regizorului Theodor-Cristian Popescu, "Plastic" este o satiră ce trage din toate poziţiile în toate direcţiile. 

Biletele, cu preţuri de 35 de lei - categoria I şi 25 de lei - categoria a II-a, au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate online de pe http://arcub.ro/bilete-online/ şi http://bilet.ro/ sau de la Casa de bilete de la sediul ARCUB.

Citește și: Nadia Comăneci, alături de vedete ale cinematografiei, la Golden Globes Awards - FOTO

Pe 18 ianuarie, potrivit site-ului ARCUB, la Sala Mare, va avea loc premiera spectacolului "Frumos e în septembrie la Veneţia", după Teodor Mazilu, în regia Marianei Cămărăşan, cu Oana Pellea şi Mircea Rusu.

"O neaşteptată poveste de dragoste se dezvăluie acolo unde suntem prea obişnuiţi să vedem doar neajunsurile, într-o realitate pe care doar visul pare că o mai face suportabilă. Dar el nu poate şi nu trebuie să o substituie, ci doar să-i aducă la lumină profunzimea, sensul şi frumuseţea", se arată în descrierea spectacolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.