Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arda Turan spune că este ruinat - Câţi bani susţine că a pierdut

www.bbc.com
Arda Turan

La un an de la finalul carierei sale profesionale, Arda Turan este acum ruinat. Fostul jucător turc în vârstă de 36 de ani, în prezent antrenor în divizia a treia, susţine că a fost victima unei escrocherii comise de un director de bancă cu sediul în Istanbul, informează rmscport.fr, potrivit news.ro

Fostul jucător, în vârstă de 36 de ani, susţine că a fost victima unei escrocherii organizate de Seçil Erzan, directorul unei bănci din Istanbul. "Acesta m-a indus în eroare spunându-mi că voi obţine profit din investiţiile mele", spune Arda Turan, potrivit Sport.

"Am dat peste 13 milioane de euro. Toţi banii pe care i-am câştigat prin eforturile mele. Toată munca grea pe care am depus-o de-a lungul anilor a dispărut brusc", a mai spus Turan.

Arda Turan a avut o carieră strălucită în Spania, unde s-a făcut remarcat la Atlético Madrid şi FC Barcelona. Şi a câştigat o sumă considerabilă de bani în acest timp. Dar starul turc (100 de selecţii, 16 goluri), care tocmai s-a retras, a rămas acum fără nimic. "M-a făcut să pierd toţi banii pe care i-am câştigat de-a lungul anilor, înşelându-mă. Toate economiile mele au dispărut într-o clipă. Sunt epuizat", spune el.

Arda Turan nu a fost singura victimă a sfaturilor proaste ale şefului Denizbank. În primăvara anului trecut, portarul lui Galatasaray, Fernando Muslera, a afirmat şi el că a avut aceeaşi soartă. Uruguayanul ar fi investit aproape un milion de euro fără să primească nimic în schimb. Fatih Terim, Emre Belezoglu şi Selçuk Inan ar fi avut şi ei aceeaşi soartă.

În urmă cu câteva luni, Arda Turan a devenit antrenor la Eyüpspor, un club din a treia divizie a Turciei. Săptămâna trecută, el a fost amendat cu 3.000 de euro pentru că a încălcat regulamentul ligii locale, neprezentând acreditarea necesară pentru a antrena echipa sa în competiţie..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.