Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse - După ce instanța l-a lăsat în libertate, polițiștii nu l-au găsit acasă pe șeful mafiei țigărilor din Arad: A fost dat în urmărire internațională

Radu Pop
ultima ora

Cosmin Mladin, considerat unul din capii mafiei țigărilor din Arad, este de negăsit, luni, spun surse judiciare pentru ȘTIRIPESURSE.RO. Mladin a fost căutat la câteva adrese fără rezultat. Urmează căutările și dacă tot nu va fi găsit, va fi dat în urmărire națională și internatională. Deja Mladin e dat în consemn la frontieră, spun sursele citate.

Cosmin Mladin a fost dat în urmărire internațională, după emiterea mandatului de arestare preventivă și după ce polițiștii nu l-au găsit la mai multe adrese.

Dani Copil a fost luat de echipele de anchetă din Pecica (Arad). Sursele judiciare spun că a fost găsit în mașină când pregătea de plecare. Copil o să fie dus în Arestul Central.

După ce Cosmin Mladin și Dani Copil s-au predat vinerea trecută, organele de anchetă ceruseră arestarea preventivă în cazul celor doi, însă Tribunalul București a decis să amâne luarea unei decizii în ceea ce-i privește abia pentru astăzi.

Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.