Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arestări preventive într-un dosar de trafic de droguri cu legături în trei județe

enational.ro
DIICOT

Trei persoane bănuite de trafic de droguri în mai multe județe al țării au fost arestate preventiv de procurorii DIICOT din județul Cluj.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Mureș, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, anunță că au documentat activitatea infracțională a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc, potrivit mediafax.

„În perioada octombrie – noiembrie 2023, doi dintre bănuiți ar fi procurat, deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (MDMA, amfetamină, 3-CMC), către consumatori din județele Cluj, Mureș și Suceava. De asemenea, în luna octombrie 2023, ar fi comercializat (două acte materiale) pentru 11.000 de lei, 303 comprimate ecstasy şi aproximativ 50 de grame de substanță conținând amfetamină şi cofeină (droguri de mare risc). Cu privire la cel de-al treilea bănuit, s-a reținut că, împreună cu primul, la data de 9 noiembrie 2023, ar fi deținut și transportat peste 1 kilogram de canabis și 100 de comprimate ecstasy, destinate comercializării, pentru 23.000 de lei, fiind prinși în flagrant delict în municipiul Cluj-Napoca”, au comunicat anchetatorii.

Ulterior, au fost puse în aplicare mandate de percheziție domiciliară, în județul Mureș, la locuințele bănuiților, fiind descoperite și ridicate „aproximativ 100 de grame de cristal (3-CMC), 120 de grame de substanță care conține amfetamină și cofeină, 203 comprimate ecstasy, 377 de grame rezină de canabis, 200 de grame de canabis, precum și alte mijloace de probă”.

Vineri, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea celor trei persoane. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Cluj, a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.