Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arestat dupa 19 ani de la crima!

pixabay
boom
Autorul unei crime din 2001 din Verona și- a găsit refugiu într-o rulotă pe malul mării din Ostia . În momentul evenimentelor, echipa mobilă din Verona a condus ancheta cu privire la uciderea unui bărbat găsit în locuința sa cu 70 de răni la gât și la spate provocate cu o foarfecă de oțel. Victima obișnuia să frecventeze zona gării în căutarea tinerilor, în mare parte străini, cu care să aibă relații sexuale ocazionale, în schimbul ospitalității.
La locul crimei, au fost depistate multe urme de sânge, chiar și pe marginile căzii, astfel încât să sugereze că autorul crimei s-a spălat pentru a șterge urmele care i se pot atribui. Investigațiile au fost imediat complexe din cauza absenței unei comparații cu identitatea autorului. Anchetele au fost efectuate prin transferul recent al cazului către grupul de lucru al Unităților de Crimă ilegală din cadrul Direcției Centrale a Criminalității din Roma, care a efectuat investigații aprofundate și revizuiește toate elementele de investigare aflate în posesia sa, pentru a reconsidera testele cu noi tehnici științifice. care, între timp, au devenit disponibile forțelor de ordine.
Din analiza urmelor au apărut elemente univocale de natură genetică care se indreptau către un cetățean român, în vârstă de 55 de ani, fără adăpost, care la acea vreme a rămas străin investigației echipei mobile din Verona.
Între timp, bărbatul nu rămăsese departe de obiectivul de ordine. De fapt, el sa făcut responsabil pentru violența împotriva partenerului său căruia i- a dat foc după o dispută banală.
Comparația științifică a dat în cele din urmă o față criminalului: bărbatul a fost urmărit în interiorul unei rulote pe coasta romană de către oamenii echipei mobile și de cei ai secției de poliție „Lido” din Roma.
Ordinul de arestare preventivă în închisoare a fost emis de judecătorul de instrucție al Curții Verona, la solicitarea parchetului public, după investigațiile echipei mobile, ale serviciului operațional central și ale poliției științifice din Roma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.