Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argeș: Cinci bărbaţi implicaţi în încăierarea colectivă din comuna Bascov, arestați preventiv

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Magistraţii Judecătoriei Piteşti au dispus, în noaptea de miercuri spre joi, arestarea preventivă a cinci bărbaţi implicaţi în încăierarea colectivă din comuna Bascov. 

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. (...) Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Mirică Cristea Ninel, zis Nevers, Tănase Mihai, zis Banea, Dragomir Ionuţ, zis Ursu, Dragomir Stelică Marin, zis Şerif, Tănase Nicolae-Cosmin, zis Samir, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.09.2017 până la data de 26.10.2017, inclusiv", se arată în hotărârea pronunţată de instanţă, potrivit agerpres.ro

Decizia Judecătoriei Piteşti poate fi contestată la Tribunalul Argeş, în termen de 48 de ore de la pronunţare. 

Cei cinci făceau parte dintr-un lot de 21 de persoane, reţinute de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare. În cazul celorlalte 16 persoane implicate în scandal, printre care şi femei, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti au dispus măsura preventivă a controlului judiciar. 

Patru oameni au ajuns la spital şi alţi aproximativ 20 au fost conduşi la audieri, marţi, în urma unei încăierări între două grupuri de persoane de etnie romă. Dintre cele patru persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale, doar una a rămas internată. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, primii care au intervenit la locul incidentului au fost agenţii de la Secţia Rurală Bascov, care s-au autosesizat în urma apariţiei situaţiei conflictuale. În sprijinul lor au venit, ulterior, trei echipaje de la Poliţia Municipiului Piteşti, patru autospeciale ale Serviciului de Acţiuni Speciale, dar şi jandarmi. 

În timpul intervenţiei, poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment pentru dispersarea celor implicaţi în incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.