Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argentina s-a calificat la Cupa Mondială de fotbal feminin

vavel.com
fotbal feminin

Selecţionata Argentinei s-a calificat la Cupa Mondială de fotbal feminin, ediţia 2023, după ce a învins cu scorul de 3-1 naţionala Paraguayului, în meciul pentru stabilirea ocupantei locului al treilea la Copa America 2022, disputat vineri în oraşul columbian Armenia, informează AFP.

Echipa Albiceleste, antrenată de German Portanova, s-au impus prin golurile marcate de Yamila Rodriguez (78, 90+1) şi Florencia Bonsegundo (90), după ce jucătoarele paraguayene reuşiseră deschiderea scorului în minutul 39, în urma unui autogol al argentiniencei Romina Nunez (39), potrivit Agerpres.

Argentina se alătură astfel Braziliei şi Columbiei, celelalte două echipe care vor reprezenta America de Sud la Mondialul de anul viitor, găzduit de Australia şi Noua Zeelandă.

Brazilia şi Columbia au obţinut, totodată, biletele pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris după ce s-au calificat în finala turneului Copa America, în care se vor înfrunta sâmbătă la Bucaramanga (Columbia).

Paraguayul va mai avea o şansă de calificare la Cupa Mondială din 2023, la fel ca şi selecţionata Chile, prin intermediul barajelor programate în luna februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.