Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argentinianul Patricio Matricardi va juca în sezonul următor la FC Voluntari

www.agerpres.ro
FC Voluntari

Clubul de fotbal FC Voluntari a anunţat, luni, transferul lui Patricio Matricardi, fundaş argentinian care a jucat în sezonul recent încheiat la formaţia Gaz Metan Mediaş, anunță agerpres.

"FC Voluntari anunţă că a semnat un contract cu Patricio Matricardi, un fundaş central argentinian în vârstă de 28 de ani. El s-a transferat în România în luna ianuarie a anului 2021 la FC Hermannstadt, iar în sezonul recent încheiat a evoluat sub culorile formaţiei Gaz Metan Mediaş, pentru care a purtat banderola de căpitan şi a marcat 3 goluri în 25 de partide. Noul nostru fundaş central va purta numărul 34 pe echipamentul de joc", se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării ilfovene.

Patricio Matricardi a evoluat în prima ligă argentiniană până în 2018, îmbrăcând tricourile formaţiilor Argentinos Juniors, San Martin şi Gimnasia LP. Ulterior, el s-a transferat în Europa unde a evoluat timp de două sezoane în Grecia, la Asteras Tripolis, iar apoi pentru o scurtă perioadă în prima ligă din Rusia la Rotor Volgograd.

În această pauză competiţională, FC Voluntari i-a mai transferat pe fundaşul ivorian Ulrich Meleke (care juca sub formă de împrumut de la CFR Cluj), pe fundaşul stânga Salvatore Marrone (FK Csiskzereda), pe mijlocaşul Mihai Răduţ (Aris Limassol), pe portarul Octavian Vâlceanu (Gaz Metan Mediaş) şi atacantul Daniel Florea (Chindia Târgovişte).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.