Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argeş: PSD anunţă că mai mulţi aleşi locali şi un lider de organizaţie de la PNL s-au alăturat social-democraţilor

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Filiala judeţean PSD Argeş anunţă că mai mulţi aleşi locali şi lideri de organizaţii de la PNL s-au alăturat social-democraţilor.

Potrivit unei informaţii postate duminică pe pagina de Facebook a PSD Argeş, ultima achiziţie este preşedintele organizaţiei PNL din comuna Corbeni, Nicolae Miron.

Social-democraţii anunţaseră anterior că patru primari, dintre care trei de la PNL şi unul independent, au ales să vină în echipa PSD Argeş.

"Printre aceştia se află şi primarul liberal cu cel mai bun scor electoral la nivel naţional obţinut în alegerile locale din septembrie 2020. Este vorba despre Cosmin Ion Ştefan, primarul comunei argeşene Hârtieşti, care în 2020 s-a bucurat de sprijinul a 90,16% dintre alegătorii cu drept de vot din comună", se preciza într-o postare în care nu erau menţionate şi numele celorlalţi trei edili înscrişi în PSD.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu, anunţa pe 15 martie că doi primari şi doi viceprimari PSD din judeţ s-au alăturat echipei liberale. Gorghiu preciza că aceia care au venit la PNL sunt actualul primar al comunei Cuca, Georgel-Cristinel Deaconu, primarul comunei Cocu, Gheorghe Ţucă, viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Aninoasa, Iosif Daniel şi viceprimarul comunei Brăduleţ, Alecu Evlampie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.