Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argeș: Un bărbat de 30 de ani a căzut de pe o schelă în timp ce lucra la anveloparea unei clădiri

www.sokant.ro
politia nu treceti

Un bărbat de 30 de ani a căzut, miercuri, de pe o schelă în timp ce lucra la anveloparea unei clădiri din satul Bădești, comuna Pietroșani, județul Argeș. Acesta a fost transportat la spital.

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii din Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, care efectua lucrări la înălțime, pe o schelă, pe raza localității Pietroșani, ar fi căzut.

Din primele verificări făcute de polițiști s-a stabilit că bărbatul de 30 de ani, din Cicănești, lucra la societatea care efectua lucrări de anvelopare a unei clădiri din satul Bădești, comuna Pietroșani, și ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ trei metri.

Pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Conform ISU Argeș, pacientul a fost preluat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă de la ambulanța SAJ, care se deplasa spre spital. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost intubat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.