Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopia Craiovei a inițiat două proiecte online la care au participat peste 100 de cadre didactice

ora de religie

În perioada 27 martie – 28 aprilie 2020 s-au desfășurat în Arhiepiscopia Craiovei proiectele educative „Ora de religie on-line” și „Copiii caută trupul tainic al Mântuitorului”.

Proiectele au fost inițiate de către Sectorul de învățământ, Activități cu tineretul și de Catehizare, în colaborare cu Inspectoratele Școlare Județene Dolj și Gorj, potrivit basilica.ro.

Citește și: VIDEO 'Avem obligația să apărăm Constituția' - A început ședința Senatului în care se dezbate autonomia Ținutului Secuiesc

Cele două proiecte au fost implementate și finalizate prin implicarea voluntară a peste 100 de cadre didactice din unitățile de învățământ din județele Dolj și Gorj.

Activitățile realizate prin aceste proiecte educaționale online au fost următoarele: distribuirea de materiale educative religioase și de lecții filmate, organizarea locurilor de rugăciune în spațiile personale, compunerea de rugăciuni și de eseuri religioase, dar și realizarea de picturi și desene cu specific pascal.

Citește și: Statistică RUȘINOASĂ: Eurostat anunță că România e CAMPIOANĂ la accidente de muncă și angajați MORȚI în câmpul muncii

Proiectele au avut ca scop punerea la dispoziția elevilor a materialelor didactice specifice, dar și asigurarea asistenței religioase în această perioadă de izolare socială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.