Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopia Dunării de Jos a donat un ventilator mecanic şi şase concentratoare de oxigen Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila

www.romedic.ro
Aparat ventilatie pulmonara

Arhiepiscopia Dunării de Jos, prin preoţii din cadrul Protopopiatului Brăila, a donat, joi, Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila un ventilator mecanic de tip Trilogy Evo, şase concentratoare de oxigen EverFlo, şase măşti dedicate şi kitul de accesorii, potrivit unui comunicat de presă remis de Arhiepiscopie.

Valoarea dispozitivelor medicale donate este de 88.252 lei, iar documentul de recepţie încheiat cu firma distribuitoare a echipamentului medical şi actul de donare a acestor au fost semnate în Biserica "Sfântul Spiridon", aflată în vecinătatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, potrivit agerpres.ro.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier? .

"Finanţarea proiectului s-a realizat prin contribuţia benevolă a preoţilor din cadrul Protopopiatului Brăila, cu sprijinul financiar oferit de patru parohii din municipiu şi de Protoieria Brăila. Ventilatorul Trilogy Evo asigură ventilaţia cu presiune pozitivă, invazivă şi neinvazivă, a pacienţilor, fiind un dispozitiv medical conceput pentru a fi utilizat de personal calificat, instruit sub supravegherea unui medic, în conformitate cu specificaţiile tehnice. Trilogy Evo este un sistem de ventilaţie pneumatic, controlat electronic, compatibil cu o serie de accesorii, care permite o gamă variată de moduri de tratament. Prin această activitate s-a dorit sprijinirea spitalelor cu aparatura necesară îngrijirii persoanelor afectate de noul coronavirus", se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.