Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopia Tomisului dezminte informațiile potrivit cărora Jandarmeria Română ar boicota sau interzice slujba de Bobotează de la malul Mării Negre

Facebook
ÎPS Teodosie

Arhiepiscopia Tomisului îi liniștește pe credincioșii dornici să participe la slujba de Bobotează de la malul Mării Negre și precizează că s-a stabilit programul cu Jandarmeria Română, astfel încât să fie respectate toate regulile igienico-sanitare.

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public conform cărora Jandarmeria Română ar bloca slujba de Bobotează precizăm:

Citește și: Întorsătură de situație în cazul farmacistului care a distrus dozele de vaccin anti-COVID-19. Autoritățile au declarat că este un adept al teoriilor conspirației

Arhiepiscopia Tomisului mulțumește în mod deosebit Jandarmeriei Române și celorlalte autorități care au dat dovadă de înțelepciune și tact în organizarea și desfășurarea evenimentelor religioase din Arhiepiscopie până acum.

Ne manifestăm încrederea și bucuria că jandarmii și ceilalți reprezentanți au făcut tot ce a fost posibil spre binele societății, spre liniștea și sănătatea publică.

În tot acest timp, între Arhiepiscopie și Jandarmerie nu a existat nici un moment de tensiune, neînțelegere sau conflict.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu rupe tăcerea: ‘Trebuie doar să avem o capacitate suficientă de a vaccina într-un timp scurt, pentru că doze avem’

Ca atare, Arhiepiscopia Tomisului neagă ferm orice informație cum că Jandarmeria Română și-ar propune boicotarea, interzicerea sau obstrucționarea slujbelor de Bobotează de la malul Mării Negre.

Dimpotrivă, Arhiepiscopia și Jandarmeria au stabilit deja ce este de făcut, astfel încât manifestările religioase să respecte atât normele canonice ale Bisericii cât și normele igienico-sanitare pentru sănătatea publică, potrivit Biroului de Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.