Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arina Sabalenka din Belarus, din nou aproape de prima finală de grand slam din carieră

Jucătoarea Arina Sabalenka din Belarus, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru a doua oară în semifinalele unui grand slam, la US Open, potrivit news.ro.

Sportiva de 23 de ani a învins-o, marţi, cu scorul de 6-1, 6-4, în 86 de minute, pe Barbora Krejcikova din Cehia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8.

După turneul de la Wimbledon, unde a atins aceeaşi fază, pentru prima dată în carieră, Sabalenka va evolua în penultimul act cu sportiva canadiană Leylah Fernandez, 19 ani, locul 73 WTA.

Citește și: Poziție FERMĂ a șefului DNA în fața judecătorilor din CSM - Respinge ALEGAȚIILE acestora....

La US Open, jucătoarea din Belarus a pierdut un singur set, în primul tur, scor 6-7 (4), cu Nina Stojanovici din Serbia, locul 94 WTA.

Sabalenka nu are şanse de a urca pe locul I dacă va câştiga la Flushing Meadows, în timp ce pentru Fernandez, prezenţa în semifinale îi asigură o ascensiune până pe locul 36 WTA.

Miercuri, vor avea loc partidele Emma Răducanu (Marea Britanie), locul 150, venită din calificări - Belinda Bencic (Elveţia), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11, şi Karolina Pliskova (Cehia), locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4 - Maria Sakkari (Grecia), locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.