Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arina Sabalenka, prima finalistă la Stuttgart

Arina Sabalenka, prima finalistă la Stuttgart.

Belarusa Arina Sabalenka, locul 2 în ierarhia tenisului feminin, a surclasat-o sâmbătă pe rusoaica Anastasia Potapova (24 WTA), cu 6-1, 6-2, după mai puţin de o oră de joc, şi s-a calificat în finala turneului WTA 500 de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 678.814 dolari, informează Agerpres.

Sabalenka nu a trebuit să depună prea multe eforturi în duelul cu Potapova, care nu a repetat evoluţiile foarte bune de la acest turneu, notează AFP. După ce a învins-o în optimi pe jucătoarea americană Coco Gauff, locul 6 mondial, Potapova a dominat-o în sferturi, 4-6, 6-3, 6-3, pe Caroline Garcia, franţuzoaica aflată pe locul 5 în clasamentul WTA.

La începutul sezonului feminin pe zgură în Europa, Sabalenka o va întâlni în finală pe câştigătoarea meciului dintre poloneza Iga Swiatek (numărul 1 mondial) şi tunisianca Ons Jabeur (N.4)

Câştigătoare a Openului Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului, Sabalenka va încerca să câştige al 13-lea turneu WTA din cariera sa. Ea a fost învinsă în precedentele două finale de la Stuttgart, de fiecare dată de cea care era numărul unu mondial în acel moment, australianca Ashleigh Barty în 2021 şi Swiatek en 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.