Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arina Sabalenka s-a retras de la Indian Wells după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

Jucătoarea Arina Sabalenka din Kazahstan, locul 2 WTA, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi nu va putea evolua la turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells, informează mundodeportivo.es.

"Din nefericire, am fost testată pozitiv la Indian Wells şi nu voi putea evolua. Mi-am început perioada de izolare şi voi rămâne aici până primesc acordul medicilor şi al oficialilor din domeniul sănătăţii. Până acum, mă simt bine, dar tristă pentru că nu pot juca în acest an", a scris ea, pe Instagram, potrivit news.ro.

Sabalenka, 23 de ani şi numărul doi mondial, aduce încă o dată în discuţie diferenţa de opinii despre vaccinare în circuitele masculin şi feminin. În acest moment, nu există nicio regulă care să impună vaccinarea pentru a concura. Organizatorii Australian Open 2022 ar putea solicita acest lucru, după ce autorităţile sanitare din ţara de la antipozi analizează impunerea unei astfel de reguli.

La Indian Wells, care va avea loc între 6 şi 17 octombrie, nu vor participa nici australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, nici japoneza Naomi Osaka, locul 7 ATP, şi nici americanca Sofia Kenin, locul 8 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.