Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arjen Robben visează la EURO 2020 după luni de accidentări

Digi24
Arjen Robben

Extrema Arjen Robben visează să joace la EURO 2020, după ce veteranul olandez a disputat, duminică, primul său meci după opt luni la echipa sa FC Groningen, potrivit Agerpres.

Robben, 37 ani, a fost starul meciului cu FC Emmen (4-0), în care a oferit două pase de gol în cele 80 de minute jucate în prima ligă olandeză.

Fostul jucător al lui Bayern Munchen, Real Madrid şi Chelsea a fost mulţumit de prestaţia lui şi visează la o convocare pentru EURO 2020 (11 iunie - 11 iulie).

Citește și: Fost președinte al PSD Vișeul de sus SUB LUPA DNA în mega-dosarul permiselor SV

''Dacă sunt chemat, voi spune da. Când am început asta vara trecută, EURO era cu siguranţă cel mai îndrăzneţ vis al meu. Ar fi frumos. Dar trebuie să fiu realist, am nevoie să fiu pregătit cum trebuie şi să aduc valoare echipei. Vom vedea'', a răspuns Robben când a fost întrebat dacă ar da curs unei convocări din partea selecţionerului Frank de Boer.

Robben a revenit în fotbal în 2020, când a semnat un contract pe un an cu clubul său din copilărie Groningen, la 12 luni după ce s-a retras de la Bayern Munchen, cu care a câştigat opt titluri în Bundesliga.

Revenirea lui în Eredivisie s-a limitat însă la câteva apariţii limitate, din cauza accidentărilor suferite între octombrie 2020 şi martie 2021.

De Boer va anunţa lotul preliminar pentru EURO 2020 la finele acestei săptămâni, dar are răgaz până la 1 iunie pentru a decide lista sa finală de 16 jucători pentru turneul final continental.

La naţionala Olandei, Robben a strâns 96 de selecţii, ultima datând din octombrie 2017, când a marcat o dublă contra Suediei (2-0), succes insuficient pentru calificarea batavilor la Cupa Mondială din 2018.

Olanda va juca în această vară primul său turneu final major de după Cupa Mondială 2014, în care s-a clasat pe locul trei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.