Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armă letală găsită la domiciliul unui bărbat aflat în Penitenciar

genderpolicyreport.umn.edu
pistol

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au găsit la domiciliul unui bărbat aflat în Penitenciar, sub măsura arestării preventive, o armă de vânătoare letală, calibrul 16 mm şi două cartuşe aferente acesteia, informează, joi, IPJ Galaţi, potrivit Agerpres.

Pe 30 august, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Criminalistic, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Brăila, la adresa de domiciliu a unui bărbat de 25 de ani, aflat în prezent în Penitenciarul Galaţi, fiind sub măsura arestării preventive, într-o altă cauză penală, privind săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale, boxe ale blocurilor şi autovehicule.

"În urma percheziţiei domiciliare a fost descoperită, într-o boxă din interiorul imobilului, o armă de vânătoare letală, calibrul 16 mm şi două cartuşe aferente acesteia. Arma, care era deţinută fără drept, a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor în dosarul penal întocmit pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Din verificările preliminare efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că această armă ar fi fost furată din Croaţia, în anul 2018", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Galaţi.

În cursul zilei de joi, persoana în cauză va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.