Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expert în spațiul ex-sovietic spune că serviciile occidentale au penetrat Rusia la cel mai înalt nivel

Radu Pop
freepressjournal.in
spion

Armand Goșu, doctor în istoria Rusiei și unul din cei mai avizați experți pe spațiul ex-sovietic, a analizat datele oferite de americani înainte de invadarea Ucrianei și remarcă faptul că, fără precedent în istorie, americanii au o resursă umană exact în cel mai strâns cerc din interiorul Kremlinului, potrivit defenseromania.ro.

„Există sursă umană undeva foarte sus (n.r. - la nivelul înalt al Kremlinului). Pentru că americanii și britanicii au știu de planurile și modificările planurilor rușilor. În discuțiile de la Kremlin participă doar câțiva oameni, dar serviciile occidentale au avut sursă internă. Ceea ce e fabulos. Nu s-a mai întâmplat în istorie așa ceva”, a afirmat Armand Goșu.

Înainte de începerea invaziei, SUA și Marea Britanie au atras atenția că Federația Rusă pregătește un atac major asupra Ucrainei. Informații în acest sens au fost „scurse” în presă încă din ianuarie 2022. Ulterior, cu doar câteva zile înainte de invadarea Ucrainei, lucru care părea de neconceput pentru majoritatea observatorilor, CIA și structurile militare ale americanilor au informat statele aliate că pe data de 16 februarie 2022 ar putea avea loc un atac masiv al Federației Ruse împotriva Ucrainei. La doar câteva zile Rusia a declanșat invazia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.