Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata a intervenit în forţă în largul coastelor Marii Britanii. Pasagerii clandestini de la bordul unui petrolier au devenit violenţi

Un petrolier a fost luat în custodie de armata britanică.

7 pasageri clandestini de la bord au atacat echipajul și a fost nevoie de intervenția armatei pentru scoaterea în siguranță a echipajului.

Serviciul special naval a trimis militari care au coborât pe frânghie din elicoptere la bordul vasului Andromeda, potrivit alephnews.ro.

Poliția din Marea Britanie a raportat că se confrunta cu un incident în curs de desfășurare la bordul navei Andromeda, după ce un număr de pasageri clandestini au făcut amenințări verbale la adresa echipajului, relatează euronews.

Citește și: SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Echipajul s-a încuiat într-o parte sigură a navei, care e practic ca o citadelă. În doar câteva minute, militarii au reușit să-i rețină pe atacatori – 7 pasageri clandestini.

Nimeni nu a fost raportat rănit. Petrolierul nu a fost deturnat, a declarat un purtător de cuvânt al proprietarului navei, Navios Maritime Acquisition Corp

Nava petrolier plecase din Lagos, Nigeria, cu destinația Southampton. Trebuia să ajungă ieri dimineață în portul englez, dar a ocolit zona. Așa și-au dat autoritățile seama că se întâmplă ceva, că e posibil ca petrolierul să fi fost atacat.

Paza de coastă a survolat zona și a impus o zonă de siguranță de 3 mile, până când a fost aprobată intervenția armatei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.