Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata israeliană investighează cazul unui copil de 13 ani împuşcat mortal în Cisiordania

Sky News
violente israel

Un copil palestinian în vârstă de 13 ani a fost împuşcat mortal de militari israelieni, într-un incident produs în Cisiordania, iar armata israeliană a anunţat că a lansat o investigaţie în acest caz, potrivit mediafax.ro.

Conform Ministerului Sănătăţii al Autorităţii Palestiniene, un băiat palestinian de 13 ani a fost împuşcat în timp ce era în maşină cu tatăl său, miercuri, în localitatea Beit Ummar, situată în apropierea oraşului Hebron. Copilul a fost în stare critică după ce a fost împuşcat în piept de militari israelieni, a fost transportat urgent la spital, dar medicii nu l-au putut salva, conform site-ului israelian Ynetnews.com.

Armata israeliană a anunţat, conform BBC News, că investighează circumstanţele producerii incidentului. Militarii israelieni susţin că şoferul vehiculului nu a oprit pentru un control, astfel au deschis focul pentru imobilizarea maşinii.

Incidentul intervine după ce un alt palestinian, în vârstă de 41 de ani, a fost împuşcat mortal de militari israelieni, marţi, în localitatea Beita din Cisiordania.

Situaţia este tensionată în Cisiordania, în contextul în care palestinienii protestează faţă de activităţile israeliene de colonizare. În zona Beita, situată în apropierea oraşului Nablus, şase palestinieni au fost împuşcaţi mortal, în ultimele trei luni, în confruntări cu armata israeliană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.