Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata lui Putin a lovit puternic în Ucraina: Regiunea Dnipropetrovsk, vizată de noi bombardamente ruseşti

Twitter
bombardament dnipro

Guvernatorul regiunii ucrainene Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko, a raportat că armata rusă a atacat cu artilerie raionul Nikopol, în noaptea de vineri spre sâmbătă, obuzele lovind comunitatea teritorială unită Mirove, anunță RBC, potrivit Rador.

Oficialul a precizat că aproximativ zece obuze au fost trase asupra satului Vişetarasivka. Bombardamentele nu s-au soldat cu victime, dar au fost raportate mai multe distrugeri.

Amintim că ruşii au atacat raionul Nikopol şi în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, folosind lansatoare de rachete de tip Grad.

Şeful Administraţiei Militare Regionale Donețk, Pavlo Kirilenko, a raportat, sâmbătă, că trei civili din această regiune estică a Ucrainei au fost ucişi în bombardamentele ruseşti din ultimele 24 de ore.

Oficialul a precizat că doi oameni au murit la Bahmut şi unul în Jelanne. Alţi patru civili au fost răniţi în timpul atacurilor. De la începutul invaziei la scară largă, în regiunea Doneţk au fost ucişi 1.316 civili, iar alţi 2.870 au fost răniţi. Acest bilanţ nu include victimele din Mariupol şi Volnovaha, localităţi aflate sub ocupaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.