Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata rusă dă un ultimatum soldaților ucraineni la Mariupol: 'De la miezul nopții nimeni nu va fi luat prizonier' - VIDEO

news.ro
militari rusi

Forțele ruse și militanții pro-ruși din  Donbass au dat un „ultim ultimatum”  soldaților ucraineni la Mariupol. Termenul expiră la miezul nopții, iar soldații ucrainei se pot preda până atunci.

„De la miezul nopții nimeni nu va fi luat prizonier”, transmit soldații ruși.

Orașul Mariupol a fost devastat de lupte grele de la începutul războiului. O înregistrare video de la înălțime cu orașul-port Mariupol arată amploarea distrugerilor. Toate clădirile care se văd pe o rază de câțiva kilometri sunt distruse.

Rușii susțin miercuri că au sub control 70% din Mariupol. Pe de altă parte, ucrainenii transmit că rușii au evitat să bombardeze portul Mariupol, semn că au planuri pe termen lung cu cel mai mare port de la Marea Azov, obiectiv strategic pentru exporturile din Ucraina.

Mariupolul avea înainte de război aproape o jumătate de milion de locuitori. Ucrainenii afirmau miercuri că în oraș mai sunt 100.000 de oameni care surpaviețuiesc cu greu.

Vezi și: VIDEO | OMS avertizează asupra unui posibil 'accident nuclear sau chimic' în Ucraina: 'Ar putea avea consecințe catastrofale' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.