Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL între teroriștii Statului Islamic: Au fost UCIȘI de aviația turcă în sute de bombardamente

jihad jihadisti islam islamisti

Armata turcă a anunţat joi că avioane ale sale au bombardat 206 poziţii ale grupării Statul Islamic (SI) în nordul Siriei, ''neutralizând'' 23 de terorişti, relatează agenţia turcă de presă Anadolu.

Forţele armate turce au acordat sprijin combatanţilor Armatei Siriene Libere (FSA) în cadrul operaţiunii ''Scutul Eufratului'', lansată în august 2016, pentru a-i alunga din zonă pe terorişti şi pentru a instaura pacea şi securitatea în regiune, scrie agerpres.ro.

Citește și: STUDIU Dezvoltarea copiilor e influențată NEGATIV de tații obezi

Anadolu precizează că autorităţile turce folosesc în comunicatele lor termenul ''a neutraliza'' pentru a lăsa să se înţeleagă că teroriştii în cauză au fost ucişi, capturaţi ori s-au predat.

Potrivit comunicatului, avioane ale armatei turce au bombardat 19 clădiri folosite de către teroriştii Statului Islamic şi trei vehicule pline cu explozibili.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Nutella e CANCERIGENĂ

În cursul celui mai recent raid aerian au fost distruse adăposturi ale Statului Islamic, depozite de arme şi instalaţii de control, arme, vehicule şi poziţii de asalt în apropierea regiunilor Al-Bab, Bazagah, Tadif şi Kabr Al Mukri.

Comunicatul precizează de asemenea că, de la începerea operaţiunii, 3.209 dispozitive artizanale şi 55 de mine au fost neutralizate în condiţii controlate.

Citește și: De la Facebook pornesc majoritatea INFIDELITĂȚILOR: Cu cine își ÎNȘALĂ oamenii partenerii

În cea de-a 156-a zi a operaţiunii ''Scutul Eufratului'' au fost securizate în total 227 de zone rezidenţiale şi 1.875 de kmp de teren de-a lungul coridorului de la Azaz la Jarablus, în nordul Siriei, paralel cu frontiera cu Turcia, se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.