Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arme letale, trofee de cerb şi carne de vânat, confiscate în urma unor percheziţii domiciliare, în Maramureș

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au confiscat în urma unor percheziţii domiciliare în oraşul Vişeu de Sus, arme letale, panoplii cu trofee de cerb şi peste 100 de kilograme de carne de vânat, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Potrivit acesteia, percheziţiile au fost efectuate la locuinţele şi dependinţele a patru bărbaţi bănuiţi de comiterea unor infracţiuni.

"În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat, ridicat şi indisponibilizat două arme letale, 526 cartuşe aferente armelor letale deţinute ilegal, cinci capcane metalice ilegale, peste 100 kg de carne şi produse de carmangerie de vânat, şase panoplii cu trofee de cerb, patru coarne de căprior, coarne de cerb nepereche, un cuier tip panoplie cu patru picioare de căprior, un craniu de urs complet, un craniu de mistreţ fără colţi, un fazan, două trofee de mistreţ complete, 28 colţi mistreţi şi cervidee, 100 bucăţi tuburi de cartuşe cu glonţ cu capsele percutate, de diferite mărci şi calibre, două dispozitive artizanale folosite pentru confecţionarea cartuşelor de vânătoare, trei lunete, 1.000 bucăţi alice de diferite calibre pentru confecţionarea cartuşelor de vânătoare, 12 articole pirotehnice şi alte bunuri deţinute ilegal", a spus Ionela Cozma.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare anticoronavirus a făcut anunțul! Câte doze a comandat România

În urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că cei patru bărbaţi nu sunt autorizaţi pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii de nicio categorie.

În cauză, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj cinegetic, şi orice operaţiune cu obiecte pirotehnice efectuate fără drept.

Percheziţiile domiciliare au fost realizate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.