Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armele de înaltă precizie fac prăpăd în Ucraina: Rusia a lovit cu 50 de rachete de croazieră sute de localități din zece regiuni

www.twitter.com
rachete Rusia

Peste 50 de rachete de croazieră au fost lansate de către armata rusă împotriva Ucrainei, într-un ”atac masiv”, a anunţat armata ucraineană luni, la două zile după un atac cu drone împotriva Flotei ruse la Marea Neagră, atribuit de Moscova Kievului şi Londrei, relatează AFP, potrivit News.ro.

”Teroriştii ruşi au lansat din nou un atac masiv împotriva instalaţiilor sistemului energetic într-un număr de regiuni”, a anunţat un consilier al preşedinţiei ucrainene, Kirilo Timoşenko. ”Unele dintre rachete au fost doborâte de apărarea antiaeriană, iar altele şi-au atins ţinta”, a anunţat el.

”Sute de localităţi din şapte regiuni din Ucraina” au rămas fără electricitate, a anunţat într-o postare pe Telegram premierul ucrainean Denis Şmîhal. ”Rachete şi drone au atins zece regiuni, avariind 18 instalaţii, majoritatea din sistemul energetic”, a precizat el.

Mai multe explozii au avut loc luni dimineaţa la Kiev. Atacurile ruseşti au lăsat fără apă 80% dintre consumatorii din Kiev şi au întrerupt alimentarea cu energie a 350.000 de gospodării. Cel puţin cinci explozii au fost auzite de către jurnalişti AFP în capitala ucraineană între orele locale 8.00 (şi ora României) şi 8.20 (şi ora României).

Citește și: Armata Rusiei anunță un bilanț spectaculos după ultimele mișcări de pe front

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.