Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armenia va participa la exercițiile militare conduse de Armata SUA din Europa

Azerbaidjan - Armenia

Ministerul armean al Apărării a confirmat că Armenia intenționează să participe la alte două exerciții militare organizate de Comandamentul Armatei SUA din Europa, în acest an, găzduite de Comandamentul Regional KFOR-Est, axate pe integrarea diferitelor active și capabilități ale KFOR şi intitulate KFOR și Sabre Junction, anunţă Agenția Armenpress, care citează purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării al țării, Aram Torosian, notează Rador.

Agenția Armenpress notează că în comunicatul postat pe site-ul Pentagonului despre exercițiile Defender 2023, Armenia a fost indicată și inclusă pe lista țărilor participante. Cu toate acestea, la scurt timp, Armenia a dispărut de pe listă.

Prim-ministrul Armeniei, Nikol Paşinian, și-a anunțat refuzul de a desfășura exercițiile trupelor Organizației Tratatului de Securitate Colectivă, intitulate Indestructible Brotherhood 2023, în țara sa. Anatoli Sidorov, șeful Comandamentului reunit al forţelor Organizației Tratatului de Securitate Colectivă, a declarat că exercițiile Indestructible Brotherhood 2023, care inițial urmau să aibă loc în Armenia, vor avea loc în Kîrgîzstan.


Premierul armean, Nikol Paşinian, a specificat că autoritățile sunt îngrijorate de faptul că Organizația Tratatului de Securitate Colectivă se va retrage din Armenia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.