Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șarpe într-un magazin din Bicaz-Chei: clienții au fost în stare de șoc

news.ro
viperă, șarpe

Un şarpe a cărui prezenţă a fost semnalată, marţi, într-un magazin alimentar din localitatea Bicaz-Chei, a fost prins de pompieri şi eliberat în pădure, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, informează Agerpres.

Sursa citată a arătat că la numărul de urgenţă 112 a fost semnalată prezenţa unei vipere în magazinul alimentar, dar s-a constatat că era vorba de un şarpe de apă, care a fost găsit într-o ladă de legume.

"Prin apel la 112, pompierii nemţeni au fost înştiinţaţi despre faptul că într-un magazin alimentar din localitatea Bicaz Chei s-a semnalat prezenţa unei vipere. La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi o ambulanţă SMURD şi voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei. Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că într-o ladă pentru legume se afla un şarpe de apă", se arată în informarea ISU Neamţ.

Forţele de intervenţie au imobilizat şarpele, l-au introdus într-un sac şi l-au eliberat apoi în pădure, mai precizează sursa menţionată.

FOTO: caracter ilustrativ.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.