Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arsenal a ajuns la un acord de 65 de milioane de lire sterline pentru transferul atacantului german Havertz

Daily Mail
Arsenal Londra

Arsenal a ajuns la un acord de principiu pentru a semna cu atacantul german Kai Havertz de la Chelsea pentru aproximativ 65 de milioane de lire sterline (82,72 milioane de dolari), a anunțat miercuri The Athletic.

Raportul a precizat că au fost convenite condițiile personale cu Havertz, iar în urma mutării jucătorului de 24 de ani în cealaltă parte a Londrei, Arsenal va plăti o taxă inițială de 62 de milioane de lire sterline, la care se vor adăuga alte trei milioane de lire sterline în plus, potrivit Agerpres.

Havertz ar fi al doilea cel mai scump transfer al lui Arsenal, după ce a plătit o sumă record pentru club, de aproximativ 72 de milioane de lire sterline, pentru atacantul Nicolas Pepe din Coasta de Fildeș, în 2019.

Internaționalul german Havertz a fost transfert de Chelsea cu un contract pe cinci ani în 2020 pentru aproximativ 71 de milioane de lire sterline, după două sezoane prolifice cu Bayer Leverkusen, din Bundesliga.

La Chelsea, el a câștigat Liga Campionilor în primul său sezon, marcând golul victoriei în finala din 2021, împotriva lui Manchester City.

Jucând în mai multe poziții în prima linie și la mijlocul terenului, Havertz a marcat 14 goluri în campania 2021-22, dar a înscris doar de nouă ori în sezonul trecut, când Chelsea s-a luptat să marcheze sub trei manageri diferiți și a terminat pe locul 12 în clasament.

Aceștia caută să se debaraseze de jucători în sezonul apropiat, după ce au cheltuit peste 600 de milioane de euro pe noi achiziții de când au fost cumpărați anul trecut de un grup de investiții condus de omul de afaceri american Todd Boehly și Clearlake Capital.

Arsenal a terminat pe locul al doilea, după campioana Manchester City, și s-a calificat în Liga Campionilor pentru prima dată din campania 2016-17.

Clubul din nordul Londrei caută, de asemenea, să își întărească mijlocul terenului, Declan Rice, de la West Ham United, fiind una dintre principalele ținte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.