Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arsenal Londra câștigă 2-0 împotriva lui Brighton și cucerește prima poziție în Premier League, iar Aston Villa urcă pe locul secund

Pinterest.com
premier league

Echipa engleză Arsenal Londra a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Brighton, devenind lider în Premier League. Tot în etapa a 17-a, Aston Villa s-a impus în deplasare, scor 2-1, cu Brentford, şi se află pe locul secund în campionat.

Arsenal a reuşit să se desprindă abia în repriza secundă a meciului cu Brighton, prin golurile marcate de Gabriel Jesus, lovitură de cap din careu, în minutul 53. şi Kai Havertz, în minutul 87, când germanul a transformat în gol pasa primită de la Eddie Nketiah. Arsenal are 39 de puncte şi ocupă primul loc în clasamentul din Premier League, conform News.ro.

La Brentford, pe Gtech Communication Stadium, gazdele au deschis scorul în minutul 45, prin Keane Lewis-Potter. Însă Brentford a rămas în zece din minutul 71, după eliminarea lui Ben Mee, iar oaspeţii au profitat, egalând în minutul 77 prin Alex Moreno. Ollie Watkins a adus victoria lui Aston Villa cu golul marcat în minutul 85, iar gazdele nu mai putut egala, chiar dacă arbitrul a echilibrat balanţa, eliminând un jucător de la Villa, în minutul 90+7 – pe Boubacar Kamara. Aston Villa s-a impus după 13 minute de prelungire şi se află pe locul secund în clasament, cu 38 de puncte.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 17-a din Premier League:

Arsenal Londra – Brighton 2-0 (Gabriel Jesus 53, Kai Havertz 87);

Brentford – Aston Villa 1-2 (Lewis-Potter 45 / Alex Moreno 77, O. Watkins 85);

West Ham United – Wolverhampton 3-0 (Kudus 22, 32, Bowen 74).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.