Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arşinel, supus unei INTERVENŢII pe inimă. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate

Cancan.ro
alexandru arsinel

Alexandru Arşinel a suferit o intervenţie chirurgicală complicată, luni dimineaţă, după ce în cursul zilei de duminică a acuzat o durere toracică. Medicii de la Spitalul Universitar de Urgență i-au făcut o coronografie și i-au montat stenturi.

"Acum 5 minute m-a sunat şi mi-a spus că a ieşit acum jumătate de oră de la acea intervenţie. I s-a montat un stent ca să ţină dilatat vasul înfundat.", a mărturisit Florin Condurăţeanu într-o intervenţie telefonică la România TV.

Citeşte şi: Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa manifestanţilor: 'O adunătură de idioţi...'

În momentul de faţă starea actorului este stabilă şi urmează să fie reevaluat de medici.

"În acest moment este stabil, urmează să fie reevaluat", precizează biroul de presă al Spitalului Universitar de Urgență București, potrivit AGERPRES.

Duminică, actorul Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital, acuzând dureri toracice.  Actorul a fost suspus unor investigaţii imediat, iar medicii de la camera de gardă au decis să-l interneze.

Arşinel a intrat duminică seara în direct la Antena 3, prin telefon, şi a vorbit timp de câteva minute cu Mihai Gâdea. Actorul a mărturisit că luni va fi supus unei intervenţii pe inimă.

"Sunt în aşteptarea unei intervenţii care va avea loc mâine. La inima", a declarat actorul. Întrebat dacă starea sa de sănătate s-a agravat şi din cauza pierderii colegei sale Stela Popescu, Alexandru Arşinel a răspuns: "S-au adunat prea multe. Sunt eu puternic, dar cedam în faţa solicitărilor mari."

Actorul, în vârstă de 78 de ani, a fost supus, în urmă cu patru ani, unui transplant de rinichi. De asemenea, el a suferit mai multe intervenţii la coloană.

Citeşte şi: Legile Justiţiei, mesaj de SUSŢINERE dinspre Bruxelles: 'Corupătorii străini rămân necunoscuţi publicului larg...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.